PITÄIS ... ENEMMÄN
PITÄIS ... KOVEMPAA
PITÄIS ... PAREMMIN

Tunnistatko itsesi jatkuvasta "pitäisi" -kierteestä?

Lataa ilmainen mielen ja kehon 
PIKA-REBOOT

VAPAUDU KIERTEESTÄ JA ONNISTU VIHDOIN!

Tiedät varmaan sen fiiliksen, kun some tuuttaa ohjeita ruokavalioon ja treeniin etkä tiedä mitä pitäis noudattaa? Oot testannut kaikkea, mutta mikään ei tunnu toimivan. Ihan kun keho olisi sua vastaan. Tuntuu, että teet paljon hyvinvoinnin eteen, mutta mitään ei tapahdu. Väsyttää, ahdistaa ja stressaa. 

Olemme oppineet uskomaan, että tekemällä enemmän saa enemmän tuloksia. Itseasiassa useat tutkimukset osoittavat, että vähemmän on enemmän, kun keskityt olennaisiin asioihin. Voit siis tehokkaasti viedä hyvinvointisi ja toimintakykysi täysin uudelle tasolle tekemällä vähemmän. 

Vaikka tietoa ja hyvinvointivalmennuksia on saatavilla enemmän kuin koskaan, ihmiset tuntuvat voivan jatkuvasti huonommin.

Uskomme, ettei kukaan tarvitse lisää suorittamista arkeensa tai uusia monimutkaisia treeniohjelmia ja ruokavalioita, kun edellisiäkään ei pystytä hyödyntämään tehokkaasti.

 

Ensimmäinen askel kehosi ja mielesi reboottaamiseen

Yhdistimme (meidän kaikkien kolmen valmentajan) tietotaidon metodiimme, jonka avulla hyvinvointia on mahdollista parantaa yksinkertaisemmin. Ensimmäinen askel on mielen ja kehon reboot (ns. uudelleenohjelmointi), jolloin mindsetin, palautumisen, ravitsemuksen ja treenin taustalle muodostuneita esteitä ja solmuja avataan. Tällöin päästään kiinni pysyviin muutoksiin. Kevyempään oloon, vahvempaan kehoon ja selkeämpään mieleen.   

Mikäli solmuja ei avata tai huomioida, saatat tietämättäsi itse sabotoida haluamaasi muutosta.

Kokosimme metodimme pohjalta selkeän ensimmäisen askeleen, pienen maistiaisen, jonka avulla voit sysätä liikkeelle isonkin muutoksen nyt heti. 

Tilaa ilmainen
PIKA-REBOOT

Jätä alle nimesi ja paras sähköpostiosoitteesi niin pääset aloittamaan rebootin heti.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.