MOI!

Alla näet lyhyet stoorit meistä ja siitä, mikä toi meidät tähän pisteeseen.

Essi

Olen erityisen kiinnostunut palautumiseen ja stressiin liittyvistä aiheista ja siitä, miten pienet päivittäiset valintamme voivat muuttaa menon täysin.

Oma stoorini ulottuu vuosien taa, jolloin toimin tanssinopettajana ja yrittäjänä. Olin turhautunut, sillä teinhän niitä “oikeita” valintoja, mutta olo ja mieli oli ihan maassa. Itse asiassa ajoin kehoani koko ajan kohti tilaa, jossa sen toiminta alkoi muuttumaan hiljaa pinnan alla. Luulin, että tie hyvinvointiin olisi ollut rajoittava ruokavalio ja kovempaa treenaaminen. Ei ihme, ettei tuloksia kuulunut kun niitä oleellisimpia palasia taustalta puuttui. Tästä seurasi monen vuoden taistelu alipalautumisen ja siitä aiheutuneiden oireiden kanssa.

Tunsin olevani yksin epätoivoni kanssa, sillä näytin terveeltä, mutta elimistöni sanoi kaikkea muuta. Tämän myötä aloin kiinnostumaan yhä enemmän aiheesta, hyvinvoinnista ylipäätään, opiskelemaan eri osa-alueita syvemmin lukuisista lähteistä ja myöhemmin kouluttautumaan mm. personal traineriksi. 

Matkan varrella ymmärsin asioita, joiden ansiosta oloni ja terveyteni ovat itse asiassa parempi kuin koskaan. Nyt tiedän miltä tuntuu, kun keho voi oikeasti hyvin ja miten hurjan arvokasta se on.

Suuret muutokset ihmisten toiminnassa tapahtuu hyvin useasti suuresta inspiraatiosta tai silloin, kun jotain peruuttamatonta on jo tapahtunut. Haluan johdattaa ihmisiä kiinnittämään huomiota oman kehon viesteihin ajoissa.

Koulutukseni:

Personal trainer - Trainer4you

Palautumisen asiantuntija koulutus - Trainer4 You

Tanssijan tutkinto – Danscenter Stockholm

Minusta sanottua:

"Moni valmentaja tarvitsisi enemmän psykologista osaamista ja ihmissuhdetaitoja. Essi on kuitenkin siinä mielessä poikkeuksellinen valmentaja, että hänellä on mielestäni erittäin hyvä molemmissa. Essi onkin tähän mennessä ollut paras tanssiopettajani ja yksi parhaista valmentajistani monipuolisen ja pitkän urheilu-urani aikana. Näiden syiden vuoksi halusin Essin myös valmentajamentoriksi. Arvostan Essiä myös ihmisenä - etenkin hänen terveitä arvojaan, jotka tulevat myönteisesti esille kaikessa hänen toiminnassaan." -Jussi Koivisto /TT, pappisasessori, fitnessvalmentaja- ja urheilija

Juha

Kehon ymmärtäminen ja toimintakyvyn maksimaalisen potentiaalin valjastaminen on mielestäni kiehtovaa.

Olen pienestä pitäen rakastanut liikkua ja pelata kaikkea. Päälajikseni junnuna muodostui käsipallo ja sen jälkeen taekwondo tatamien kautta löysin elämääni kuntosalin. 

Niihin aikoihin olinkin melko epävarma itsestäni, mutta saavutettuani merkittäviä muutoksia kehoni voimatasoissa ja toimintakyvyssä juurikin kuntosaliharjoittelun avulla saavutin paremman itseluottamuksen ja innostuksen oppia lisää.

Koulutusten ja oman opiskelun myötä olen ymmärtänyt laaja-alaisesti, miten kehoa, mieltä ja sen ominaisuuksia pystytään vahvistamaan paremmin käyttöön. 

Koenkin, että tänä päivänä on liikaa valmennuksia, jotka kulkevat ns. ulkonäkö edellä valmentaessaan ja sillä saattaa olla jopa tuhoisat vaikutukset. Itse pohjaan valmennukseni aina toimintakyvyn parantamiseen turvallisin, tehokkain ja normaaliin arkeen sopivin keinoin. 

Valmentajana olen toiminut  vuodesta -2014 ja kehittelemäni RYHTI-metodin avulla olenkin auttanut ja valmentanut liikkujia aina aloittelijoista —-> mm-tason urheilijaan saakka.

Koulutukseni:

Precision Nutrition

Mentoritiimi: Mindcoach certified trainer / stressinhallintavalmentaja

EvoFitness: kehonpainokoulutus

Foamroller.fi : Fascia koulutus: Liikkuvuus, voimantuotto ja ryhti

TrainerLab: Lisäravinne-koulutus

TrainerLab: Personal Trainer

TrainerLab: Gym Trainer

Minusta sanottua: 

 "Juhan kanssa on tullut treenattua jo useamman vuoden ajan ja ei voi kuin yllättyä joka kerta. Jokainen kerta on erilainen ja omalla tavalla tehokas ja ottaa huomioon sen hetkisen kunnon sekä omat tavoitteet.

Treeniohjelmat on ihanan vaihtelevia ja nostaa motivaation aina uudelle levelille. Halutessa saa parhaat vinkit myös ruokavalioon. Voin ainoastaan suositella, jos ikinä harkitset vähääkään PT:n palveluita. Ihan parasta!"

Meri-Tuuli

Entisenä supersuorittajana olen loputtoman kiinnostunut mahdollisuuksista kyseenalaistaa uskomukset, jotka tuntuvat pakottavan meitä suorittamaan ja elämään vastoin luonnollista rytmiämme tai tekemään asioita, jotka eivät aidosti tuo meille tyydytystä. 

Olen sosiaalipsykologi, positiivisen psykologian asiantuntija ja muutosvalmentaja. Puhun intohimoisesti erityisesti siitä, kuinka emme elä tyhjiössä: kuinka ympäristö vaikuttaa ajatteluumme ja tekoihimme, ja kuinka absurdi on vallalla oleva ajatus siitä, että voit vain päättää olevasi mitä tahansa tai vaikkapa "lopettaa stressaamasta".

Missioni on rohkaista ihmisiä löytämään sellainen tapa elää, joka ei perustu ympäristön oletuksille, vaan lähtee itsestä, omista vahvuuksista, tarpeista ja voimavaroista. 

Yhteys itseen saattanut hukkua muiden odotusten, kaikenlaisten velvollisuuksien ja arjen pyörityksen alle. Se voi näkyä hankaluutena tehdä päätöksiä, luottaa omiin tuntemuksiin tai sanoa ei asioille, joita ei oikeastaan ehtisi hoitaa.

Palauttaaksemme yhteyden tarvitsemme tilaa ja rauhaa olla kehossamme ja ajatuksissamme ilman jatkuvia häiriöitä. Jotta kuulisimme itseämme kunnolla ja voisimme tehdä parempia valintoja.  

Käyttämäni työkalut pohjaavat tieteeseen ja 10 vuoden valmennuskokemukseen. 

Koulutukseni:

Tohtorikoulutettava, sosiaalipsykologia

Valtiotieteiden maisteri, sosiaalipsykologia

Positive Psychology Practitioner 

Minusta sanottua:

Sinun seurassa on helppo tuntea olonsa turvalliseksi ja kokea tulleensa nähdyksi. Kaikille tekisi varmaan hyvää pysähtyä, harjoitella rentoutumista, pohtia omaa suorittamista ja jakaa sitä tuskaa mitä on olla ihminen meidän yhteiskunnassa. Lempeyttä omaa itsensä kohti on pakko harjoitella koska harvoille se tulee itsestään.

Tuntui että ymmärrät ja näet kokonaisvaltaisesti ne haasteet joiden parissa meistä niin moni tuskailee ja valmennuksessa huomasi että näin todella on ja sun kanssa pystyy käymään läpi, käsittelemään ja kehittelemään työkaluja vaikka mihin ongelmiin.

 Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.